IT-tekniker till IT-service i Karlskrona, vikariat

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Vikariat 6 månader. Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kundorienterade IT-tekniker till vår servicedesk på IT-Service avdelningen.
Tillsammans med dina kollegor är du drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med servicedesk.
Under en vanlig dag arbetar du större delen med att ta emot och lösa ärende via telefon. De ärenden som inte går att lösa direkt i telefonen skickar du vidare till andra utsedda tekniker för djupare felsökning. Du kommer även att hantera ärende via mail och webbanmälan.
Detta är ett jobb för dig som är intresserad av både människor och teknik.

Kvalifikationer

• Eftergymnasium IT utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom yrket eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk.
• Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om ärendehanteringssystem. Meriterande om du har arbetat med ärendeverktyget Service Manager, Microsoft Active Directory och Exchange.
• Kunskap om ITIL processer.
• Uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående och driven med god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Framförallt är du serviceorienterad och trivs därmed att stödja och hjälpa både kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Birgitta Folkesson
  Avdelningschef IT-service
  0734-471860
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 62 16

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.