Sjuksköterskor till avd. 49 Kirurgkliniken Blekingesjukhuset Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Kirurgens verksamhet finns lokaliserad i både Karlshamn och Karlskrona. Öppenvården har verksamhet på båda orterna och i Karlskrona finns klinikens två slutenvårdsavdelningar, avdelning 48 och avdelning 49. Totalt är vi drygt 200 anställda.
På avdelning 49 vårdas patienter inom urologi, bröst- och endokrinologi. På avdelningen finns också Kirurgens akutvårdsavdelning.
Nu behöver vi rekrytera nya medarbetare för tillsvidareanställning. Vi kan också erbjuda vikariat då några av våra sjuksköterskor ska vara föräldralediga under hösten.

Citat från Jenny Glimsjö, nuvarande Avd. chef
- Vi är duktiga på att ta hand om våra patienter på avdelningen. Jag som chef får ofta feedback från både patienter och anhöriga om hur nöjda de är med den vård vi erbjuder och om vårt bemötande. De visar sin uppskattning på olika sätt och vi får ofta tackkort, vilket gör att mina medarbetare och jag känner att vi verkligen gör skillnad för många människor. På avdelningen finns ett stort medarbetarengagemang i små som stora förbättringsprojekt för att driva verksamheten framåt och utveckla vården för våra patienter. Vi tar tillvara varandras specialkompetens för internutbildning och vi erbjuder våra medarbetare möjligheten att söka utbildningar både internt och externt för kompetensutveckling och specialistområden.


Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
  • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Att arbeta på en kirurgkinik innebär ofta att arbeta i ett högt tempo och att behöva ta snabba beslut. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Du har god hjälp av dina arbetskamrater då vi har en god sammanhållning. Vi erbjuder utbildning på arbetstid och är du nyutexaminerad som sjuksköterska finns också möjlighet att delta i Landstingets introduktionsprogram med bl a mentorskap. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg och vi lägger schema efter "önskemodell". Det finns också möjlighet finns till rotationstjänst på vår mottagning. Vi arbetar med patientens bästa i fokus och har ett stort medarbetarengagemang i avdelningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta på en kirurgavdelning eller kanske till och med har en specialistutbildning inom något av våra områden så är det meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-21.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.