Skötare Vuxenpsykiatrin Mellanvården Sölvesborg

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg samt Olofström med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn och av vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg, mellanvårdsmottagningar i samtliga kommuner samt ett akut- och rådgivningsteam. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund.

Vi sätter patientens relation med personalen i främsta rummet. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enl överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som skötare kommer du att arbeta med patienter som har en komplex, psykiatrisk problematik. Familj/anhörig- , grupp-, och nätverksarbete, individuella samtal samt arbete med livsstilsförändring och levnadsvanor utgör en stor del av dina arbetsuppgifter. I mellanvården arbetar vi även med hembesök.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH-utbildning i psykiatri eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av yrket samt vidareutbildning exempelvis steg-1 är meriterande. Du bör vara flexibel och intresserad av utveckling inom ditt yrkesområde samt vara en god lagspelare.

Körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Heidie Svensson
  Avdelningschef Mellanvården
  0454-732814
  E-post: Heidie Svensson
 • Maria Friberg
  Skötare
  0454-732832

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.