Sjuksköterska till Barn och ungdomspsykiatrin, Kastanjevillan

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta inom barn och ungdomspsykiatrin? Då är detta kanske något för dig!

Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att upptäcka, utreda och behandla psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Kliniken har tre öppenvårdsmottagningar, Karlskrona, Karlshamn och Ronneby, mellanvård i Karlshamn och Karlskrona samt heldygnsvård med två platser i Karlskrona. Tjänsten utgår från Kastanjevillan i Karlskrona där både heldygnsvården och mellanvården är placerad.

Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i fokus. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

När du tjänstgör i heldygnsvården kommer du att emellanåt fungera som arbetsledare, du kommer att jobba både individuellt och i grupp. Mellanvårdsarbetet kan innebära att du träffar patienterna hemma, i skolan eller i andra miljöer utanför Kastanjevillan. I ditt schema kommer du att ha speciellt avsatt tid för heldygnsvård och mellanvård. Du kommer att jobba två helger av fem där beredskap och jour ingår.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning och / eller erfarenhet i psykiatri är meriterande.

Den här tjänsten kräver att du har körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

 • Stellan Palmgren
  Avdelningschef Kastanjevillan
  0455 - 73 58 48
 • Marie Lindh
  Vårdförbundet
  0455-73 58 50

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30.

Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.