Dietist till Blekingesjukhuset Karlskrona, tillsvidaretjänst

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i Karlshamn och Karlskrona. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. En dietist finns också på levnadsvanemottagning i Karlshamn.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Välkommen till dietistmottagningen i Karlskrona!

Du kommer till en trevlig dietistgrupp där du arbetar tillsammans med fem erfarna kollegor. Alla kollegor sitter tillsammans på en mottagning och stöttas av medicinsk sekreterare.

Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset. Tjänsten innefattar patienter i både sluten- och öppenvård och innebär arbete med enskilda patienter och med patienter i grupp.

Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden men tjänsten är framförallt riktad mot lungmedicin, hematologi, stroke/neuro och thorax. Teamronder på vårdavdelning förekommer varje vecka där dietisten har en självklar roll. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i ditt uppdrag och att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper. Vi täcker upp för varandra vid frånvaro eller utbildning, vilket ger dig möjlighet att vidga din kompetens.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla dietistverksamheten.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-16.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.