Sjuksköterska till lungdagvården/avd. 57 medicinkliniken i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. På avd. 57 finns det en lungdagvård som är en öppenvårdsmottagning där vi gör utredningar och uppföljningar med patienter som har lungförändringar, är transplanterade eller har akuta och allvarliga lungsjukdomar.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till vår lungdagvård/avd. 57 som vill vara med och utforma utvecklingen av verksamheten på hela avdelningen.
Du kommer få göra olika patientundersökningar, provtagningar men även ge cytostatikabehandlingar, blodtransfusioner samt lägga Picc-line katetrar. Uppdraget innebär också telefonkonsultationer med patienter som har en avancerad lungsjukdom. Förutom att arbeta med lungdagvård kommer denna tjänst även att fungera som koordinator eller annan stödfunktion på avdelningen. I och med att tjänsten innebär arbete både på lungdagvård samt vårdavdelning så förkommer det schemalagd arbetstid
Denna tjänst är en helt ny befattning och den är en viktig del av den nysatsning som görs för att utveckla och strukturera arbetet på alla de olika verksamheter som avdelning 57 omfattas av.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med flera års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller är specialiserad inom lungmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Då urval sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Upplysningar

 • Thomas Johnsson
  Avdelningschef
  0455-734794
  E-post: Thomas Johnsson
 • Annie Niklasson
  Vårdförbundet
  0455-73 48 00
 • Anita Kelmendi
  Vårdförbundet
  0455-73 48 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-22.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.