Skötare till Resursen inom Länsgemensam psykiatri - vikariat

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Länsgemensam psykiatri har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 154 000 invånare. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och personcentrerat förhållningssätt står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare. Vi arbetar för att skapa en god arbetsmiljö, där möjligheter för utveckling är stor. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling.
Blekingepsykiatrins Resursenhet har ansvar för att bemanna fem olika avdelningar med olika inriktningar över hela Blekinge. På grund av att medarbetare skall vara föräldraledig behöver vi fylla på arbetslaget med en kompetent medarbetare. Vi söker vi en skötare för längre vikariat, minst ett år, i Resursen.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, i resursen har du alltid ett bastillägg på 2 500 kr i månaden.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins akut- och intensivvård, avdelningsarbete på psykiatrisk allvårdsavdelning samt inom BuP. Kontakter med patienten såväl som med närstående är en viktig del i arbetet. Arbetet i Resursen innebär stor möjlighet till flexibilitet för såväl arbetstagaren som arbetsgivaren. Du arbetar efter ett schema som du själv får lägga där treskift är en förutsättning. Därefter görs byten efter arbetsgivaren behov och dina möjligheter.

Kvalifikationer

Skötare eller undersköterska med inriktning psykiatri. Vi söker individer med förmågan att arbeta självständigt men lika gärna i grupp. Du ska ha en positiv syn på tillvaron samt hög grad av flexibilitet och självinsikt. Då arbetet kan vara krävande är en god hälsa är en förutsättning. Körkort B är ett krav – dock ej tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-29.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.