Specialistläkare till Olofströms vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Olofströms vårdcentral har 6000 listade patienter och ingår i Hälsoval. Vi är cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. På vårdcentralen finns specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård. Vi har även en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktssköterskemottagning i Kyrkhult
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral här http://www.1177.se (Sök under Hitta vård och välj vårdcentral Olofström).

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Brinner du för framtidens sjukvård inom Primärvården? Då är du varmt välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med i satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral i Olofström.

Som läkare vid Olofströms vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande.

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef
  0454-73 31 63
  0734-47 16 60
  E-post: Morgan Bengtsson
 • Agneta Sjöstrand
  verksamhetschef
  0456-73 11 80
  0734-47 15 90
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel

  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.