Operationsplanerare/Barnmorska till kvinnokliniken, Blekingesjukhuset

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Kvinnoklinikens verksamhet finns lokaliserad i både Karlshamn och Karlskrona. Öppenvården har verksamhet på båda orterna och i Karlskrona finns klinikens slutenvårdsavdelning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som operationsplanerare har du uppdraget att ansvara för operationsplanering på kvinnokliniken i Karlshamn och Karlskrona både för slutenvård och för öppenvård. Det innebär bland annat att sammanställa ett operationsprogram för verksamheten och att slutjustera så att operationsprogrammet blir genomförbart.

I ditt uppdrag ingår även att ansvara för planerade inläggningar på gynavdelningen. Du kommer till viss del att samarbeta med operationsplanerare på andra kliniker samt vår sjukhusövergripande produktionsplanerare. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad bredvidgång. Uppdraget som operationsplanerare är 50 %. Resterande 50 % är som barnmorska på gynmottagningen med telefonrådgivning och eget mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med erfarenhet från kvinnosjukvård. Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel och kan arbeta i ett omväxlande tempo. Vidare tycker du om att det händer många saker samtidigt och har förmåga att hålla entusiasmen uppe även i stressade situationer. Du ska lägga stor vikt på det goda patientbemötandet samt ha ett personcentrerat förhållningssätt. Du bidrar med dina erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet i enlighet med våra mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  0454-732275
 • Anna Myrén
  Vårdförbundet

  E-post: Anna Myrén

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-20.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.