Två arbetsterapeuter till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekinge är en pärla som boende- och livsmiljö. Här har du alltid havet, skärgården och skogen i närheten. Avstånden är korta, bilköer är sällsynta och kostnaderna för att bo och leva är betydligt lägre än i storstäderna. Kombinationen av att utföra ett meningsfullt arbete och ha en härlig livsmiljö ger dig möjlighet att både göra gott och leva gott.

Hos oss på rehabiliteringskliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Enligt överenskommelse Urval sker löpande
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två arbetsterapeuter med olika uppdrag. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av erbjuder vi dig en grundlig introduktion, likaså finns möjlighet till vidareutbildningar. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla en spetskompetens inom områdena stroke/neuro alternativt smärtrehabilitering. Din insats är högst betydelsefull och du har goda möjligheter att utvecklas som arbetsterapeut.

• Vi söker dig som är intresserad av smärtrehabilitering. Tjänsten kommer till 50 % innebära interdisciplinärt teamarbete med fysioterapeut, kurator, läkare, medicinsk sekreterare och sjuksköterska. Patientkontakterna sker både individuellt och i grupp. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt med en aktiv patient som tar ansvar för rehabiliteringen utifrån sin egen rehabiliteringsplan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar främst om att efter utredning och bedömning motivera patienter till en beteendeförändring gällande aktivitetsbalans och ergonomi både genom utbildning/information samt tillämpning i praktiken.

Till 50 % kommer dina uppgifter att utgöras av att tillgodose en del av sjukhusets akutavdelningar med arbetsterapeutiska insatser, framförallt med bedömningar och hjälpmedelsförskrivning.


• Vi söker också dig som har intresse av ett roligt och omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt stroke-/neuroteam där du ger insatser i både sluten och öppen vård, Specialiserad rehabilitering i hemmet (SPRIH).

Du ingår i slutenvårdens stroketeam på avdelning 58 bestående av akut- och rehabplatser. Dina teamkollegor är kurator, sjukgymnast, läkare, dietist, sjuksköterska, neuropsykolog, undersköterska, arbetsterapibiträde och logoped. Som teamets arbetsterapeut gör du bl.a. nybedömningar i samarbete med sjukgymnast, kognitiva bedömningar, bedömning av handstatus och aktivitetsbedömningar. Du tränar motoriska och kognitiva nedsättningar, gör hembesök och förskriver hjälpmedel. I perioder kommer ditt arbete även att bestå av Specialiserad rehabilitering i hemmet, vilket innebär att patienters rehabinsatser i slutet av slutenvårdsperioden kan ske i hemmet.

Vill du vara del av en arbetsplats med gedigen kompetens och stort utbud av olika behandlingsmetoder? Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och har ett stort intresse för patientgruppen och för teamarbete. Erfarenhet i din profession och av teamarbete värdesätts men är inte ett krav.
Du känner dig bekväm med att ge insatser till patienter både individuellt och i grupp. Vi värdesätter att du är lyhörd, flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.