Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatriska mellanvården Sölvesborg

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg också av mellanvård i samtliga kommuner samt en slutenvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Mellanvården har en erfaren arbetsterapeut som nu söker en ny kollega. Du kommer att ha din basplacering i Mellanvården, Sölvesborg. Mellanvården tillhör öppenvården med arbetstid måndag- fredag.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga uppgifter för arbetsterapeuter inom psykiatrin såsom aktivitets/funktionsbedömningar, hjälpmedelsutprovning/ - förskrivning, behandling med fokus på att öka aktivitets/funktionsförmåga. Arbetet innebär även individuella stödjande kontakter samt att delta i gruppbehandling tillsammans med övriga behandlare. Du kommer att ingå i teamarbete som en resurs med din yrkesspecifika kunskap. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med övrig personal inom kliniken och med vårdgrannar. Utveckling och utvärdering av arbetsterapeutiska metoder och arbetssätt är en självklar del i ditt arbete.
Enheten tillhandahåller kontinuerlig handledning.

Den psykiatriska rehabiliteringsträdgården som finns i Sölvesborg kan komma att utgöra en del av din arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Körkort är ett krav då det kan förekomma resor i tjänsten.

Goda kunskaper om psykiatriskt behandlingsarbete och erfarenhet som arbetsterapeut och från poliklinisk verksamhet är meriterande.

Som person söker vi dig som vill utveckla och förbättra rehabiliteringsområdet tillsammans med enhetens övriga kollegor. Vi förutsätter att du är engagerad och ser möjligheter istället för problem då förbättringsarbete är en naturlig del av det dagliga arbetet hos oss. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
För dig som är nyfiken och pigg på nya utmaningar är detta en fantastisk möjlighet till nya erfarenheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Heidie Svensson
  Avdelningschef
  0454 - 73 28 14
  E-post: Heidie Svensson
 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin västra Blekinge
  0454 - 73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Margareta Müller Winter
  Arbetsterapeut Mellanvården
  0454 - 73 34 36

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12.

Då urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.