Tandsköterska, Parodontologi Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi värnar om och respekterar alla människors lika värde. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.
Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning
  • Tillträde: Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandsköterska är basplacerad på parodontologi som tillhör avdelningen P3e (pedodonti, protetik, parodontologi och endodonti).
På parodontologi arbetar idag 2 övertandläkare, 2 tandhygienister, 2 tandsköterskor och 1 medicinsk sekreterare.
Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer till både patienter och medarbetare och som vill bli en del av vår positiva och framgångsrika arbetsgrupp. Vi tänker oss att du har ett starkt utvecklingsintresse är ansvarsfull och engagerad.
Som tandsköterska på parodontologi förekommer förutom vanlig assistans också assistans och uppdukning vid kirurgiska ingrepp, implantatinstallation och biopsiprovtagning.
Det förekommer också arbetsuppgifter som innebär samarbete och planering kring patientbehandlingar med övriga specialistkliniker. Även planering av konsultationer på allmäntandvårdskliniker och eget patientarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Vårt mål är att bibehålla en arbetsplats med en hög grad av samhörighetskänsla och god kommunikation där vi utvecklas både som yrkesmänniskor och individer

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är utbildad tandsköterska
- är positiv och öppen och har lätt att samarbeta
- kan ta eget ansvar och egna initiativ
- vill utveckla dig inom ditt yrke
Erfarenhet av kirurgisk verksamhet/operationsassistansutbildning för tandsköterskor är en merit
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Även nyutexaminerad tandsköterska kan komma i fråga för tjänsten.

Vi erbjuder Dig
- ett glatt och kamratligt arbetsgäng
- gott patientunderlag
- bra utvecklingsmöjligheter
- modernt utrustade behandlingsrum och datasystem
För dig som inte har så lång erfarenhet finns möjlighet till yrkeshandledning.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31.

Information om arbetsplatsen:
Parodontologi tillhör avdelningenP3e (pedodonti, protetik, parodontologi och endodonti) som ligger tillsammans med avdelningarna för Orofacial medicin och käkkirurgi vid Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.