Medarbetare till daglig städning och storstäd

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 260 medarbetare består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet.

Städorganisationen är fördelad på tre avdelningar, varav avdelningarna vi nu söker medarbetare till är de som servar sjukhuset i Karlskrona och landstingets östra delar (Karlskrona, Ronneby). På respektive avdelning arbetar ca 30 medarbetare.

Vårt mål är att varje medarbetare i städverksamheten ska bidra aktivt till utveckling genom samarbete, engagemang och med kvalitet i samklang med visionen för Landstinget Blekinge, "Livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss".

Vi söker två medarbetare till daglig städning och två medarbetare till storstäd.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 4

Arbetsuppgifter

Städavdelningarna ansvarar för samtliga förvaltningars lokalvård, vilket innebär daglig städning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Tjänsten innebär att du kommer vara en del i en arbetsgrupp vars uppgift är att upprätthålla de hygienkrav som är uppsatta för Landstingets lokaler. Du kommer ansvara för och utföra lokalvård på ett individuellt städområde. Till förfogande har du modern städutrustning, rutinbeskrivningar, kombimaskiner och mångårig kompetens hos den övriga personalen.

Ange i ansökan om du vill arbeta med daglig städning eller storstäd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande.

Som person tror vi att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och att du enkelt kan ställa om till nya förutsättningar.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anne Hedlund
  Avdelningschef
  0455-73 43 42
 • Malena Björkell
  Avdelningschef
  0455-73 43 49
 • Susanne Johansson
  Kommunal
  0455-73 66 59

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-21.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.