Semestervikariat servicepersonal till Vårdnära servicetjänster, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 12 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet.

Inom Resursenheten jobbar servicepersonal med vårdnära servicetjänster som innebär att utföra olika servicetjänster på flera vårdavdelningar.

Vi söker nu semestervikarier till vårdnära servicetjänster i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk i din ansökan.
 • Antal platser: 4

Arbetsuppgifter

I tjänsten som servicepersonal inom vårdnära servicetjänster kommer du att arbeta kombinerat med vårdavdelningarnas städ och avdelningskök. Det innebär att du under ett arbetspass kan få arbeta med olika arbetsuppgifter inom både städ och kök.

I ett avdelningskök kan arbetsuppgifterna bestå av hantering av livsmedel så som frukost, lunch och kvällsmat. Din främsta uppgift då är att servera och se till att rätt patient får rätt mat. Det innebär också att göra beställningar, diska, livsmedelshygien och egenkontroller för att nämna några av arbetsuppgifterna.

Den dagliga städningen på en vårdavdelning innebär städning i patientsalar och toaletter, korridorer, matsal, kontor och andra ytor som tillhör de olika avdelningarna.

Arbetet är förlagt med både kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av livsmedelshantering och egenkontroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, flexibel och gilla utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen.

Vi ser gärna att du som söker har körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jenny Sandelius
  Avdelningschef
  0454-73 29 40
 • Sara Yngsell
  Ställföreträdande avdelningschef

  0734-47 11 55

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-26.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.