Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatriska mellanvården Sölvesborg

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg också av mellanvård i samtliga kommuner samt en slutenvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Mellanvården har en erfaren arbetsterapeut som nu söker en ny kollega. Du kommer att ha din basplacering i Mellanvården, Sölvesborg.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga uppgifter för arbetsterapeuter inom psykiatrin såsom aktivitets/funktionsbedömningar, hjälpmedelsutprovning/ - förskrivning, behandling med fokus på att öka aktivitets/funktionsförmåga. Arbetet innebär även individuella stödjande kontakter samt att delta i gruppbehandling tillsammans med övriga behandlare. Du kommer att ingå i teamarbete som en resurs med din yrkesspecifika kunskap. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med övrig personal inom kliniken och med vårdgrannar. Utveckling och utvärdering av arbetsterapeutiska metoder och arbetssätt är en självklar del i ditt arbete.
Enheten tillhandahåller kontinuerlig handledning.

Den psykiatriska rehabiliteringsträdgården som finns i Sölvesborg kommer att vara en självklar arbetsplats för dig Vi bedriver trädgårdsterapi där du kommer att ingå med annan personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och tycker om att utveckla och förbättra rehabiliteringsområdet tillsammans med enhetens övriga kollegor. Vi förutsätter att du är engagerad och ser möjligheter istället för problem, förbättringsarbete ser vi som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har arbetat några år som arbetsterapeut, helst med erfarenhet från poliklinisk verksamhet. Goda kunskaper om psykiatriskt behandlingsarbete är meriterande, men inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Krav: körkort, då det kan förekomma resor i tjänsten.

För dig som är nyfiken och pigg på nya utmaningar är detta en fantastisk möjlighet till nya erfarenheter.

Upplysningar

 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin västra Blekinge
  0454 - 73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Petra Nordberg
  Avdelningschef Mellanvården
  0734 - 47 16 74

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-19.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.