Medicinsk sekreterare till Röntgenkliniken Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.
Röntgenkliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter, Karlskrona och Karlshamn, vårdadministrationen är förlagd enbart till Karlskrona och här arbetar 6 medicinska sekreterare. Sedan några år tillbaka så använder kliniken röststyrd diktering, vilket inneburit att tid har frigjorts för de medicinska sekreterarna att även göra andra administrativa uppgifter. Detta har varit en välkommen avlastning för vårdpersonal och chefer.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Kliniken kan erbjuda många varierande arbetsuppgifter såsom skriva diktat, arbeta i klinikens patientadministrativa system (RIS/PACS) med tidbokning av patienter, remissregistrering, förbereda digitala ronder, telefonservice, föra protokoll/minnesanteckningar, skriva brev, verksamhets- och förbättringsarbete, statistikframtagande (Qlikview), avvikelsehantering och receptionsarbete
Vi lägger stor vikt vid att anpassa arbetsuppgifter efter kompetens och önskemål.

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare eller annan likvärdig utbildning.

Du är en noggrann och serviceinriktad person som ser samarbete och flexibilitet som en naturlig del i det vardagliga arbetet. Vidare ska du ha lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt, ha goda kunskaper i medicinsk terminologi. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Lisbeth Håkansson
  Avdelningschef vårdadminstration
  0455-73 50 29
  E-post: Lisbeth Håkansson
 • Ylva Håkansson
  Medicinsk sekreterare
  0455-73 50 32
  E-post: Ylva Håkansson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-25.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.