Undersköterska till specialistrehab och avdelning 20 i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Rehabiliteringskliniken består av arbetsterapi, dietistmottagning, sjukgymnastik, strokeenhet, specialist- och smärtrehab. Vi tar emot patienter inom vår öppenvård, specialistrehab, samt slutenvårdspatienter på rehabavdelning, avd 20.

Vår vision är:
”Rehabkliniken är en arbetsplats och verksamhet jag vill tillhöra. Varje möte håller en god kvalitet och tillför mervärde till de inblandade. Det ger mig en känsla av sammanhang. Med samarbete, engagemang och kvalitet gör vi det bästa varje dag för att leva upp till vår vision.”

Tillsammans är vi ett härligt, kompetent gäng som gillar utmaningar. Trivs du med att arbeta med rehabilitering, är positiv och flexibel, tycker om att vara ”spindeln i nätet” då kommer du att trivas hos oss.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Så vänta inte med din ansökan.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi är mitt uppe i vårt generationsskifte och en av våra kollegor har gått i pension och nu söker vi hennes efterträdare. Du kommer att arbeta 50% dagtid på specialistrehab, samt helgtjänstgöring på avd 20. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett härligt gäng. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion.

Specialistrehab
Du kommer ingå i en arbetsgrupp som består av två undersköterskor och två sjuksköterskor. Undersköterskorna arbetar mot både ryggmärgsskade- / allmänteamet samt neuroteamet. Övriga teammedlemmar är: sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, läkare, sjuksköterska och sekreterare. Som undersköterska träffar du en bred variation av patienter. Alla har höga aktivitets- och delaktighetsmål och är här 2 dagar/vecka då de träffar två eller flera behandlare. Du kommer att arbeta med: omvårdnadsarbete, boka sjukresor, assistera vid spactisitetsmottagning, administrativt stöd till patienterna mm. Det är väldigt olika vad patienterna behöver hjälp med.

Rehabavdelning 20
Avdelning 20 är en kombinerad strokeenhet och rehabavdelning med 20 vårdplatser. Det är en spännande vårdavdelning där du möter patienter både i det akuta skedet, men du följer också en hel del av patienterna under en kortare eller längre rehabiliteringstid.
På avdelning 20 vårdas patienter med akut stroke och andra neurologiska sjukdomar, samt patienter med långvariga sjukdomstillstånd, ortopediska diagnoser samt patienter med ryggmärgsskador och traumatiska/anoxiska hjärnskador. Vi har också Rädda hjärnan-uppdraget på BLS Karlshamn med intag dygnet runt för akuta strokepatienter.

Vad är roligast med vårt jobb?
Det är omväxlande och man träffar många olika typer av patienter. Vi har ett gott arbetsklimat och trivs med varandra. Tillsammans med dina arbetskamrater blir du en viktig del i patientens rehabilitering.

Vad är största utmaningen med jobbet?
Den största utmaningen är att ha tålamod och få ihop alla pusselbitar. Ibland spelar det ingen roll hur noga vi planerar, men tillsammans löser vi det mesta.

Tjänstens upplägg:
Heltid, 37-timmarsvecka, med ½-tvättstuga. Dvs på helgerna när du arbetar på på avd 20 ingår du i tvättstugeschema och arbetar dag och kväll. På specialistrehab har du fast arbetstid, dagtid.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska inom hälso- och sjukvård. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete både på vårdavdelning och inom öppenvård. Har du erfarenhet av rehabilitering; stroke och/eller neurologi samt akutsjukvård är det ett plus i kanten. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbete. Flexibilitet är ett måste för att du ska trivas. Du är observant och kan prioritera din arbetsdag. Du har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.