Sjuksköterska natt till avdelning 58 i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom både sluten- och öppenvård på båda orterna.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Avdelning 58 är en strokeenhet med totalt 16 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad i en akut del och en rehabiliterande del. I den akuta delen vårdar vi patienter med akut stroke och övriga neurologiska sjukdomar. I den rehabiliterande delen sker all strokerehabilitering dit patienter med stroke överförs efter det akuta skedet. Vi har ett ”rädda hjärnan”-uppdrag som innebär att vi möter upp ambulansen som kommer in med en akut, misstänkt strokepatient för att kunna starta propplösande infusion så tidigt som möjligt. Hos oss erbjuds du både strokekompetensutbildning och utbildning i rehabmetodik. Du får också internutbildning och upplärning för att kunna vara trombolyssköterska. Allt inom befintlig arbetstid! Teamarbete med patienten i fokus är viktigt för oss!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Vi söker dig som är intresserad av och känner ett engagemang i att vårda stroke och neurologipatienter. Du har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen att bli en av oss!

Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar

 • Anneli Eriksson
  Avdelningschef
  0455-73 49 74
  E-post: Anneli Eriksson
 • Katarina Widebrant
  Stf avdelningschef
  0455-73 68 02
  E-post: Katarina Widebrant
 • Jeanette Lind
  Vårdförbundet, Sjuksköterska avdelning 20
  0454- 73 24 83
  E-post: Jeanette Lind
 • Hanna Bergqvist
  Sjuksköterska avd 58
  0454- 73 49 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.