Resurspersonal med C-körkort till Resursenheten Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet.

Inom Resursenheten jobbar resurspersonal som har en bred kompetens och som bemannar vid korttidsfrånvaro inom de olika avdelningarna. På avdelningen finns även servicepersonal som arbetar med vårdnära servicetjänster, vilket innebär att utföra olika servicetjänster på flera vårdavdelningar.

Vi söker nu resurspersonal till ett vikariat på Resursenheten i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk i din ansökan.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vill du ha större variation i arbetet? Då kan yrket som resurspersonal i Resursenheten inom Städ, kost och logistik vara något för dig!

Som resurspersonal på Resursenheten kommer du att få arbeta inom flera verksamheter varefter behov uppstår. I arbetet ingår att täcka minst 4 av följande områden förutsatt att kompetens finns:
- Städerska
- Förrådsbiträde
- Servicepersonal till vårdnära servicetjänster
- Vaktmästare
- Fordonsförare
- Serveringsbiträde
- Kock/kokerska
- Kallskänka

På detta vikariatet ska du kunna bemanna vid frånvaro som fordonsförare samt utöver det minst 3 andra områden.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete med likvärdiga arbetsuppgifter. Arbetet kräver även att du har C-körkort tillsammans med ett giltigt yrkeskompetensbevis. Erfarenhet inom flera områden är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, ha känsla för service och gilla utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jannice Jonasson
  Avdelningschef
  0455-73 54 13
 • Susanne Johansson
  Kommunal
  0455-73 66 59

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-07.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Urval kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.