Legitimerad Fysioterapeut till Geriatrisk avdelning 36, Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Gerigatrisk avdelning 36 har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi, framför allt höftfrakturer och 8 vårdplatser med medicinsk inriktning.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

I september 2015 införde vi ett nytt arbetssätt så kallat PULS. Detta efter ett gediget arbete med avdelningens alla anställda utifrån ett patientsäkerhetsperspektiv och arbetsmiljöperspektiv. Vi har genom detta arbetssätt bland annat minskat rond/ mötestider och ökat den faktiska patientnära tiden på avdelningen.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: 2018-06-11 eller enligt överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På avdelningen arbetar geriatriker, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med patienten i centrum. Som fysioterapeut på vår avdelning bidrar du med din yrkesspecifika kompetens i arbetet att rehabilitera våra mest sköra äldre. Du kommer även ansvara för viss hjälpmedelsförskrivning, deltagande i vårdplaneringar och nära kommunikation med kommunens och primärvårdens fysioterapeuter inför patienternas hemgång.

Den aktuella tjänsten är ett semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpnande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut alt sjukgymnast och har ett genuint intresse för arbete med de mest sköra äldre och deras livssituation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan.

Upplysningar

 • My Almqvist
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
 • Emelie Olsson
  Leg. Sjukgymnast
  0701-30 74 33

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.