Medicinkliniken Blekinge söker specialistläkare i endokrinologi/diabetes

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset är ett länssjukhus med verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. Medicinkliniken omfattar internmedicinsk akutverksamhet, endokrinologi/diabetologi, geriatrik, hematologi, lungmedicin, nefrologi, neurologi och palliativmedicin. Medicinkliniken har specialistmottagningar, vårdavdelningar, dagvårdsenheter och dialysenheter både i Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Diabetes/Endokrinsektionen utreder och behandlar patienter med diabetes och endokrina rubbningar. Patienter utreds och följs upp både inom sluten- och öppenvård. Inom slutenvården har vi även ett delansvar för andra internmedicinska patienter. Fotmottagning, tyreoideakonferens och obstetrikrond ingår.

Forskning och utbildning ingår i klinikuppdraget och en aktiv forskningsverksamhet bedrivs på kliniken. Vid kliniken finns läkarstudenter som deltar i det dagliga arbetet. Undervisning av studenterna är en naturlig del i arbete. Möjlighet att bedriva eget forskningsarbete finns.

Alla läkare deltar i medicinklinikens jour-/akutverksamhet.

Den aktuella tjänsten avser tjänstgöring huvudsakligen i Karlskrona.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom endokrinologi och diabetologi . Vi ser gärna att du även är specialist inom internmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kunskap i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 00 00 (Växel)
 • Malgorzata Zietara
  Läkarförbundet
  0455-734689
  E-post: Malgorzata Zietara

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.