Sjuksköterska till Palliativmedicinska enheten i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Den palliativmedicinska enheten uppdrag är att arbeta med specialiserad palliativ vård och vårt mål och syfte är att bidra till god och jämlik palliativ vård i Blekinge län. Merparten av våra patienter har en obotlig cancersjukdom, men sjukdomar såsom hjärtsvikt, KOL, ALS med mera förekommer. Vården riktar sig till alla patienter i behov av specialiserad palliativ vård. Palliativmedicinska enheten består av två team – ett i Karlshamn och ett i Karlskrona. Vi samarbetar med primärvården, kommunerna i Blekinge, sjukhusets övriga kliniker och sjukhuskyrkan. Enheten har sammanlagt 10 slutenvårdsplatser på avdelning 9 och avdelning 57 där våra patienter har möjlighet till direktinläggning vid behov av sjukhusvård.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu har två av våra sjuksköterskor gått vidare till AST-tjänster och därför behöver vi förstärka vårt team. Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta i vårt interdisciplinära palliativa team i Karlshamn, bestående av sjuksköterskor, läkare, kurator, dietist, sjukgymnast och läkarsekreterare. Arbetstiderna är förlagda till dagtid helgfria vardagar.

Vi arbetar med patienten och dess närstående i fokus. Arbetet är unikt och varierande vilket innebär hembesök (båda självständiga och tillsammans med andra team medlemmar), telefonrådgivning och samarbete med andra vårdinstanser.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Önskvärt är någon form av vidareutbildning inom palliativ vård och samtalskonst. Du som söker har förmågan att arbeta självständigt men även i grupp. Du ska god självkännedom, vara noggrann och trygg samt ha ett reflekterande förhållningssätt. Då arbetet har flera inslag av utveckling är det positivt om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl kompetenser som personligheter. Körkort är ett krav.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt är din förmåga att samarbeta, att arbeta personcentrerat och viljan att arbeta med och utveckla den palliativmedicinska sektionen.

Upplysningar

 • Ulrika Lind
  Avdelningschef
  0454-73 34 91
  E-post: Ulrika Lind
 • Clara Göranzon
  Vårdförbundet
  0455-73 77 32
 • Frida Johnsson
  Vårdförbundet
  0454-73 34 90

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.