Junior projektledare el

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ett av landstingsservice större uppdrag är att skapa bra förutsättningar för genomförandet av Framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Den tekniska utvecklingen fortsätter att accelerera och informationssamhället förändras i allt snabbare takt. Den nya generationens krav och förväntan på moderna lösningar gör att vi nu mer än någonsin behöver beakta nya fastighetstekniska lösningar, moderna IT-system samt införa nya innovationer.

Är du flexibel, har en god känsla för service och vill vara med i denna utveckling? Då är detta kanske ett jobb för dig!

Vi erbjuder dig utrymme för egna initiativ, kreativitet och utveckling. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå. Du kommer också att representera Landstinget Blekinge vid erfarenhetsutbyte och samarbetsprojekt med andra landsting och regioner.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: enl ö.k
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Byggprojektavdelningen är en egen avdelning inom Affärsområde Fastighet. Avdelningen består av ca 15 medarbetare vilka arbetar med planerat underhåll, byggprojektledning, lokalplanering samt bygg- och målningsarbeten. Du kommer ingå i en grupp av projektledare med olika specialistområden inom bygg, el och VVS. Gruppen ansvarar för projektledning vid om, till- eller nybyggnadsprojekt samt det långtidsplanerade fastighetsunderhållet. Arbetet drivs i projektform i nära samarbete med avdelningens lokalplanerare, externa konsulter, personal från sjukvården samt entreprenörer. Du utgår från Karlskrona men ditt arbetsfält är hela Blekinge.

Dina arbetsuppgifter
- Delprojektledare
- Projektledare i mindre el-projekt
- Projektekonomi (kalkyler, uppföljning, prognoser, slutrapporter)
- Leda projekterings- och byggmöten samt vara El-projektörerna behjälplig gällande frågor i projekteringsskedet
- Kvalitetssäkring av projektet enligt lagkrav och landstingets egna policys och riktlinjer
- Framtagning av förfrågningsunderlag i samband med upphandlingar
- Bevara och utveckla goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, leverantörer och konsulter

Kvalifikationer

- Utbildad elingenjör eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig
- Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Körkort för personbil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi säker dig som med din personlighet och ditt engagemang kan bidra till utveckling av avdelningen. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och en god känsla för kundrelationer

Upplysningar

  • Uno Hansson
    Rekryteringskonsult, Fasticon
    0707-38 58 98

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-13.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.