Administrativ sekreterare inom utbildning och e-learning till Personalstödsavdelningen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Arbetet med att främja hälsa och ge vård till Blekinges invånare leds av landstingsdirektören. Till sin närmaste hjälp har landstingsdirektören en stab som på ett övergripande plan leder, stödjer, utvecklar och följer upp landstingets verksamhet. Staben ger också stöd till landstingets politiska ledning. Landstingsdirektörens stab består av enheterna för personal, ekonomi, kommunikation, planering, utveckling och kansliadministration Personalenhetens övergripande uppgift är att säkerställa landstingets kompetensförsörjning, och personalstödsavdelningen är en stödfunktion där är arbetet med utbildning en central del.
Den aktuella tjänsten är på personalstödsavdelningen som finns som en avdelning under personalenheten och du kommer arbeta på uppdrag av personalchef/avdelningschef för personalstödsavdelningen. Personalstödsavdelningen består idag av nio medarbetare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På personalenheten arbetar tre personer med att utveckla, leverera och administrera utbildningar. Utbudet omfattar bl.a. utbildningar inom personligt ledarskap, förändringsledning, grupputveckling, förbättringsarbete, diagnoskodning, introduktionsutbildning samt föreläsningar inom olika områden. Under ett år deltar runt 2780 personer i utbildningarna och sammanlagt genomförs ca 150 utbildningsdagar. Som administrativ sekreterare på personalenheten kommer du att planera och koordinera utbildningar, genomföra administration inför, under och efter samt följa upp resultatet av dessa. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att ansvara för administrationen av landstingets plattform för interaktivt lärande. Du ska även kontinuerligt utveckla och förbättra administrationen av utbildningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att uttrycka dig i skrift, är noggrann och duktig på att organisera.
Du ska ha en god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera och skapa relationer. Du ska vara en drivande person som tycker om förändring och att arbeta med utveckling. Då arbetet kommer att innebära många personliga kontakter och att ge service till föreläsare och deltagare, så är servicekänsla därmed också en mycket viktig egenskap.

Du har administrativ gymnasieutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren anser likvärdig och goda kunskaper i Officepaketet.
Kunskaper i raindance, sharepoint och av bokföring är meriterande. Även erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Jenny Forss
  Avdelningschef/Personalchef

  0734-471940
  E-post: Jenny Forss
 • Ingla Blåder
  Vision
  0455 - 73 62 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.