Avdelningschef till Medicinmottagningen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska, och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både på sjukhuset i Karlshamn och sjukhuset i Karlskrona

Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi är en kunskapsorganisation som kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken består av två öppenvårdsmottagningar, fyra vårdavdelningar, två dialysenheter, palliativverksamhet, flera dagvårdsenheter och fotvård.
Medicinmottagningen i Karlshamn har i uppdrag är att erbjuda mottagningsverksamhet inom det internmedicinska området, dagvård och fotvård.
I likhet med hela landstinget Blekinge arbetar vi med att utveckla ett personcentrerat förhållningssätt.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en avdelningschef till medicinmottagningen i Karlshamn.
Som avdelningschef är din uppgift att planera, leda och utveckla avdelningen utifrån verksamhetens mål. Du kommer att ha huvudansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö på avdelningen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikensledningsgrupp, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling. I uppdraget ingår även att utveckla samarbetsformerna med andra vårdenheter såväl inom som utanför kliniken.

Förordnandet som avdelningschef är tidsbegränsat och kombineras med en tillsvidareanställning inom ditt eget yrkesområde.
Allt vårt arbete har sin utgångspunkt i Landstinget Blekinges vision Livskaviltet för dig, vårdkvalitet för oss och i vår gemensamma värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning alternativt flerårig chefs/ledarerfarenhet.
Du ska vara kommunikativ i ditt ledarskap, ha förmåga att coacha och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marie Schmidt
  Ställföreträdande verksamhetschef
  0455-73 47 55
  E-post: Marie Schmidt
 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 00 00 (Växel)
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  0454-73 32 46
 • Monica Ermestål
  Kommunal
  0454-732392
 • Claes Magnusson
  Läkarförbundet
  0454-732395

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.