Leg arbetsterapeut eller rehabassistent med arbetsterapeutisk inriktning till Geriatriska avdelning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Geriatriska avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi framför allt höftfrakturer och 8 med medicinsk inriktning.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder skall vi tillsammans forma en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett holistiskt perspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
  • Tidsbegränsat till: 2018-01-21
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut har du ansvar för ADL-bedömningar, MMSE, hemmiljöutredning och hjälpmedel. I arbetet ingår också att instruera övrig personal och anhöriga i förflyttningar och handhavande av hjälpmedel. Du samarbetar nära kommun och distriktsvård för en trygg och säker hemgång från sjukhuset.

Som rehabassistent kommer du att delegeras specifika arbetsuppgifter där legitimationskrav ej föreligger. Du kommer att bli anställd på avdelning 36 och jobbar endast på avdelningen. Tjänsten är på 100 %.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut eller rehabassistent, (det vill säga annan vårdpersonal med för arbetsgivaren relevant utbildning). Du har ett genuint intresse för arbete med de mest sköra äldre och deras livssituation. Tidigare erfarenhet av arbete med dessa patienter och i team är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.