Psykiatrisjuksköterska till Akut och rådgivningsteamet i vuxenpsykiatrin

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

I psykiatrin i Blekinge sker arbetet utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge har ett upptagningsområde på ca 60.000 invånare fördelat på Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Verksamhetsområdet består av mottagning och mellanvård i samtliga kommuner. På sjukhuset i Karlshamn finns dagpsykiatri samt psykiatrisk heldygnsvård med 12 vårdplatser.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt akut och rådgivningsteam. I teamet arbetar det en psykiater och tre psykiatrisjuksköterskor samt tillgång till sekreterare Lokalerna finns i anslutning till vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att på dagtid, måndag till fredag, tillsammans med teamet hantera telefonrådgivning och akuta patientbesök från upptagningsområdet västra Blekinge. I arbetet ingår att vara med i den ständiga förbättringen av psykiatrin i Blekinge genom att utifrån din psykiatriska kompetens delta i olika utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska i psykiatri och har ett intresse för att arbete med telefonrådgivning och akutflödet av patienter. Som person bör du vara intresserad av utveckling, tycka om att arbeta i ett litet team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  0734-47 17 00
 • Rune Olsson
  Avdelningschef, mottagningen Sölvesborg
  0456 - 73 12 24
 • Carola Friberg
  Psykiatrissk, akut- och rådgivning
  0454-73 30 54

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.