Avdelningschef till Städ västra Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster.

Vår städorganisation är fördelad på tre avdelningar, varav en är placerad i Karlshamn som servar landstingets västra delar (Karlshamn, Olofström, Sölvesborg). På avdelningen arbetar ca 35 medarbetare. Varje medarbetare i verksamheten skall bidra aktivt till utvecklingen genom samarbete, engagemang och med kvalité i samklang med visionen för Landstinget Blekinge, "Livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss".

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan.
 • Tillträde: Tillträde: 2018.03.01 Landstinget Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefskap med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning som är skilt från chefskapet.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Övergripande för tjänsten är att leda, planera, organisera och utveckla städverksamheten. Du har ett nära samarbete med de övriga städavdelningarna, för vår gemensamma helhetssyn på våra rutiner och vårt utbud för landstingets verksamheter.

I rollen som avdelningschef ansvarar du för verksamhet, ekonomi och personal. Avdelningschefen ska genom ständigt förbättringsarbete, verka för att se till verksamhetens, medarbetarens och kundens bästa. Vi strävar efter god kvalité med ett effektivt arbetssätt. Du är direkt underställd chefen för affärsområdet Städ, kost och logistik och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du för avdelningens verksamhet relevant högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet där personal- och ekonomiansvar har ingått och att du har det inom den senaste femårsperioden. Det är positivt om du har erfarenhet av ledarskap inom landsting eller annan offentlig verksamhet.

Det är även en fördel om du har erfarenhet från städföretag och även kunskap om städning i vårdlokaler. Vidare har du en administrativ förmåga med god datakunskap samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Då verksamheten befinner sig i ständig förändring och utveckling, är det viktigt att den vi söker ser möjligheter i förändring istället för hinder och problem. Vi söker dig som har förmågan att snabbt kunna ställa om efter nya förutsättningar och kommunicera på ett situationsanpassat sätt. Du utvecklar verksamheten genom att motivera, inspirera och ta till vara på medarbetarnas kompetens med fokus mot uppsatta mål.

Vi söker dig som är drivande och har förmågan att kunna leda, planera och prioritera verksamheten och omsätta beställande verksamheters önskemål i lösningar. Som person är du serviceinriktad, strukturerad, noggrann, ansvarstagande, handlingskraftig och ser till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann Petersson
  Affärsområdeschef
  0455-73 43 10
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 62 16, 0455-73 66 82
 • Anna Temecka
  SACO
  0455-73 66 90 (mån och tors)
 • Susanne Johansson
  Kommunal
  0455-73 66 59

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.