Operationssjuksköterska/sjuksköterska Öron-Näs-Halskliniken Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Öron-näs-hals-kliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn.
Kliniken består av två öron, näs, hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Öron, - näs - halsmottagningen i Karlshamn är dina arbetsuppgifter mycket varierande med bl.a. telefonrådgivning, eget patientansvar för cancerpatienter och mottagningsarbete. Vi har en egen operationssal där vi opererar polikliniskt och dagkirurgiskt 2,5 dagar i veckan där du också kommer medverka. Tjänstgöring i Karlskrona kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska
Påbyggnadsutbildning inom operationssjukvård önskvärt.
Erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete och operationssjukvård är meriterande.
Vi är en liten enhet där du som medarbetare är en viktig del av helheten där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra verksamheten för att möta framtidens sjukvård på bästa sätt. Du bör därför vara intresserad av utvecklingsarbete, ha förmåga att samverka, vara positiv och våga vara delaktig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Per Johansson
  Verksamhetschef
  0455-735146
 • Petra Ersson
  Avdelningschef
  0455-735207
 • Anna Carlsson
  Repr Vårdförbundet
  0455-73 52 02
 • Marita Silfverberg
  Repr Vårdförbundet
  0455-73 52 08

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07.

Tack för att du ansöker via länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.