Sjuksköterska/distriktssköterska till Olofströms vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Olofströms vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 6300 listade patienter och är 25 medarbetare såsom distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykiatrisjuksköterskor, sekreterare, fysioterapeuter, läkare och biomedicinska analytiker (BMA) som arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård. Vårdcentralen är centralt belägen med goda bussförbindelser strax utanför.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

En av våra erfarna distriktssköterskor slutar och vi söker nu en ny distriktssköterska. Som distriktssköterska vid en vårdcentral arbetar du med telefonrådgivning, medicinska bedömningar och triagering av akuta besök samt egen mottagning för planerade besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad till distriktssköterska med förskrivningsrätt och har erfarenhet från tidigare arbete inom primärvård är det meriterande. Har du vidareutbildning inom diabetes, astma/kol eller någon annan specialistkompetens är även det meriterande.

Arbetet som sjuksköterska inom primärvården är självständigt så du bör vara ansvarstagande och van vid att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan!

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef
  0454-73 31 63
  0734-47 16 60
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel

  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-21.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.