Ambulanssjuksköterska/Ambulanssjukvårdare

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vill du vara med och ta nästa steg för att utveckla den prehospitala verksamheten i Blekinge? Då är du välkommen att söka till oss!

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Blekinge har drygt 150 000 invånare. Här finns ett sjukhus, Blekingesjukhuset, med verksamhet på två orter, Karlskrona och Karlshamn. Ambulansverksamheten består av två ambulansstationer, Karlskrona och Karlshamn. Verksamheten har även satelitstationer i Ronneby, Sölvesborg samt Olofström.

Vi söker vidareutbildade sjuksköterskor inom ambulanssjukvård, anestesi och/eller intensivvård, allmänsjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård och ambulanssjukvårdare som vill jobba hos oss. Verksamheten står inför spännande utmaningar där nya arbetssätt skall implementeras och där ständiga förbättringar av den befintliga verksamheten är en förutsättning för att möta framtiden.

Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 6

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom den prehospitala sjukvården.

Kvalifikationer

Vidareutbildad sjuksköterska inom ambulanssjukvård, anestesi och/eller intensivvård, allmänsjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård eller ambulanssjukvårdare. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna, såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer. Du kan hantera stress och trivs med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till arbete i team.

Upplysningar

 • Martin Sevestedt
  Avdelningschef
  0454-732121
 • Jessica Hansson
  Facklig repr Vårdförbundet
  0454-731000 via växel
 • Jim Wahlman
  Facklig repr Kommunal
  0454-731000 via växel

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.