Vik Rehabmassör till Landstingshälsan

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Deltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
 • Tidsbegränsat till: 2018-12-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstingshälsan är ett team på 19 personer med nio olika professioner.
Vi arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser inom arbetsmiljö och hälsa för att stödja Landstinget Blekinge att nå sina mål. Vårt arbete grundar sig på Landstinget Blekinges ledord engagemang, kvalité och samarbete. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona men utgångspunkten för dig blir Karlskrona. Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta på Landstingshälsan.

Kvalifikationer

Vi söker dig:
• Som vill arbeta med massage och hjälp till egenhjälp för personer i arbetslivsinriktad rehabilitering.
• Som gärna arbetar med förebyggande åtgärder också.
• Som har adekvat utbildning och helst vidareutbildning inom ortopedisk manuell terapi.
• Som har dokumenterad erfarenhet.
• Som vill göra skillnad tillsammans med övriga teamet på Landstingshälsan.

Anställning:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann-Louise Ottosson
  Avdelningschef
  0455-73 66 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-07.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.