Sjuksköterska till Blekingesjukhuset, Kirurg- och urologimottagningen Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Landstinget i Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är omväxlande, där du bl. a assisterar vid läkarmottagning och endoskopimottagning samt att du ansvarar för egen sjuksköterskemottagning. Den administrativa delen av arbetet innehåller bokningar, remisser och väntelistor i NCS cross vårdadministrativa system. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar. Hos oss får du möjlighet att vara del i en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och gemenskap. Din basplacering är i Karlshamn med viss tjänstgöring i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet från yrket. Du är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för arbete med människor. Du har ett starkt kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du har god social kompetens, lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta serviceinriktat. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt. Att alltid möta patienter och kolleger med ett gott bemötande och empati ser du som självklart.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och kirurgisk verksamhet.
Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya system.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-07.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.