Steriltekniker till Steriltekniska avdelningen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Steriltekniska avdelningarna ingår som en del av Anestesikliniken vid Blekingesjukhuset och bedriver verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. På Steriltekniska avdelningen i Karlshamn arbetar vi med rengöring, funktionskontroll, paketering och sterilisering av operationsinstrument till operation, mottagning, vårdavdelning och primärvård inom Landstinget Blekinge. I Landstinget Blekinge används T-DOC som spårbarhetssystem. Nämnvärt är att Landstinget Blekinge ligger i topp nationellt sett i mätningar gällande tillgänglighet till operation.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi söker en kvalitetsmedveten medarbetare som ska arbeta med rengöring, funktionskontroll, paketering och sterilisering av operationsinstrument. Arbetet på avdelningen är självständigt, tekniskt- och kvalitetskrävande. Vi är måna om att underlätta vårdkedjan och ser oss som del av denna. För att utveckla verksamheten gör vi ständiga förbättringar som innebär att arbetsgruppen själva återkommande arbetar fram förbättringsåtgärder och förslag för verksamheten. Till vår glädje framkom i den senaste medarbetarundersökningen att 100% av våra medarbetare rekommenderar andra att söka arbete inom Landstinget Blekinge.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad steriltekniker (KY300p) eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare yrkeserfarenhet från sterilteknisk avdelning, operation eller annan verksamhet inom hygien och/eller maskinteknik är meriterande. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, har ett serviceinriktat förhållningssätt, har goda språkkunskaper i svenska samt är en van datoranvändare. Då arbetet är fysiskt krävande är en god fysik en förutsättning för ett hållbart arbetsliv hos oss. Förändringar i planeringen är en naturlig del av vår verksamhet och du behöver därför kunna hantera ett växlande arbetstempo och flexibelt rycka in på den uppgift som prioriteras i dialog med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Maja Pettersson
  Avd-chef
  0455-735380
 • Ann-Christin Berggren
  Fackl repr Kommunal
  0454-732049
 • Lena Nilsson
  Facklig repr Vision
  0455-735381

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-17.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.