Sjuksköterska till avd. 20 i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering, och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom både sluten- och öppenvård på båda orterna.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 20 erbjuder vi dig ett varierande och utvecklande arbete i ett härligt gäng. När du börjar ingår du som är nyutexaminerad i Blekingesjukhusets introduktionsprogram under nio månader där mentorskap, utbildning och handledning ingår. Som nyanställd får du även en individuellt anpassad introduktion. Hos oss har du rotationstjänstgöring med tvättstugeschema som ger dig möjlighet att påverka din arbetstid. Det finns också möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling.

Avdelningen är en kombinerad strokeenhet och rehabiliteringsavdelning där patienter i alla åldrar vårdas med olika diagnoser både i det akuta skedet och i rehabiliteringsskedet. Det innebär att du möter patienter med akut stroke, neurologiska symtom- och sjukdomar, postoperativ vård, traumatisk- och anoxiska hjärnskador, ortopedi, allmän rehabilitering och ryggmärgskador. Avdelningen har även Rädda hjärnan-uppdraget dygnet runt på BLS Karlshamn. Allt detta gör att du får en bred kompetens, och du ingår som sjuksköterska i tvärprofessionella team, med patienten i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Du har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning och med stroke- och/eller neurologipatienter samt rehabilitering är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar

 • Marie Sjöberg
  Avdelningschef
  0454-73 24 82
  E-post: Marie Sjöberg
 • Jeanette Lind
  Vårdförbundet, Sjuksköterska avdelning 20
  0454- 73 24 83
  E-post: Jeanette Lind

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-21.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.