Sjuksköterska till palliativmedicin i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Den palliativmedicinska sektionens verksamhet startade år 2008 på Blekingesjukhuset Karlshamn. Sedan år 2013 finns vi även på Blekingesjukhuset Karlskrona. Sektionen tillhör organisatoriskt medicinkliniken. Den palliativmedicinska sektionens uppdrag är att arbeta med specialiserad palliativ vård och vårt mål och syfte är att bidra till god och jämlik palliativ vård i Blekinge län. Merparten av våra patienter har en obotlig cancersjukdom, men sjukdomar såsom hjärtsvikt, KOL, ALS med mera förekommer. Vården riktar sig till alla patienter i behov av specialiserad palliativ vård. Vi samarbetar med primärvården, kommunerna i Blekinge, sjukhusets övriga kliniker och sjukhuskyrkan.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta i vårt interdisciplinära palliativa team i Karlskrona, bestående av sjuksköterskor, läkare, kurator, sjukgymnast och läkarsekreterare. Arbetstiderna är förlagda till dagtid helgfria vardagar, men rotationstjänstgöring kan förekomma.

Vi arbetar med patienten och dess närstående i fokus. Du skall kunna utföra ett självständigt arbete med egna hembesök, telefonkontakter och samarbeten. Du skall brinna för utveckling och se positivt på förbättringsarbeten. Du skall kunna arbeta i team och ha människan i fokus i ditt arbete med patienten och dess närstående.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Önskvärt är någon form av vidareutbildning inom palliativ vård och samtalskonst. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt är din förmåga att samarbeta, att arbeta personcentrerat och viljan att arbeta med och utveckla den palliativmedicinska sektionen.

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef, Palliativmedicinska enheten
  0454-73 34 91
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Camilla Perland
  Vårdförbundet
  0455-737732
  E-post: Camilla Perland

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.