Distriktssköterska eller sjuksköterska till jourcentralen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, jourcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. I Blekinge finns det två jourcentraler varav den ena ligger på sjukhusområdet i Karlskrona, i samma byggnad som Wämö vårdcentral.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval av de sökande sker fortlöpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på jourcentralen/vårdcentralen arbetar du med medicinska bedömningar, triagering av patienterna, telefonrådgivning och mottagning för både planerade och akuta besök. Viss del av tjänstgöringen ligger på Wämö vårdcentral. Kväll och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård. Du ska ha patienten i fokus, en god samarbetsförmåga och kunna ta egna beslut. Målmedvetenhet med ett positivt tänkande och ett starkt engagemang är viktiga egenskaper för den här tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Christin Svensson
  Avdelningschef
  0455-735441
 • Jenny Svensson
  Vårdförbundet
  0455-735436

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-26.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . Urval sker löpande så vänta ansök gärna redan idag.
När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.