Läkare till läkarbilen i primärvården

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.
Vi satsar mycket på att vården ska komma närmare patienten och bli mer mobil. Där är primärvårdens läkarbil en viktig del i utvecklingen.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Primärvårdsförvaltningen består av 12 offentligt drivna vårdcentraler, 2 jourcentraler, 1177, ungdomsmottagning och sårcentrum. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och har verksamhet i hela länets samtliga kommuner.
Vi söker läkare med brinnande intresse för vård nära invånarna och som vill ge trygghet till våra svårast sjuka patienter- både i deras egna hem och på skärskilt boende. Som läkare i primärvården i Blekinge får du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig också Sveriges mest nöjda patienter (enligt Sveriges kommuner och landsting) och ett jobb som nio av tio medarbetare kan rekommendera.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Läkarbilen finns i första hand till för patienter som är äldre, multisjuka och har ett stort vårdbehov. Ett hembesök med läkarbilen bokas när en sjuksköterska i kommunens hemsjukvård eller personal vid patientens vårdcentral ser ett behov av läkarbesök. Tack vare samverkan mellan landstinget och kommunerna, med gemensamt ansvar för patienterna, kan vården på ett bättre sätt förebygga så att patienten kan vårdas i sin invanda miljö.

Kvalifikationer

Vi söker specialistläkare inom allmänmedicin, infektion eller intermedicin gärna med erfarenhet av eller intresse för palliativ medicin.
Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt l vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anna Svensson
  Verksamhetschef

  E-post: Anna Svensson
 • Boris Svensson
  Verksamhetschef

  0734-471347
 • Karl-Gustaf Gustafsson
  Samordnare
  0457-731745
  073-4471495
  E-post: Karl-Gustaf Gustafsson
 • Joakim Ternelius
  Läkare

  0734-471297

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.