Läkare till Brunnsgårdens vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Brunnsgårdens vårdcentral ingår i Hälsovalet Blekinge och är en landstingsägda vårdcentralerna i länet. I dagsläget har vi sex fasta läkare och tre ST-läkare. Hos oss arbetar allmänläkare, distriktsköterskor, undersköterskor, psykolog, kurator, terapeut, sjukgymnast, psykiatrisköterska och medicinska sekreterare tillsammans för att erbjuda bästa möjliga vård till våra medborgarna. Det finns även en, för kommunen samlad, rehabilitering bestående av sjukgymnaster som är kopplade till vårdcentralen. Tillsammans servar vi cirka 11 600 listade patienter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder:
- en fast anställning med god löneutveckling
-möjlighet att själv utforma mycket av dina arbetsvillkor
- möjlighet till att bedriva forskning och utvecklingsarbete
- en väl fungerande vårdcentral med samarbetand personal
- intressanta utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet
- och inte minst i arbetet, med BVC och ungdomsmottagning till äldrevård.

Kvalifikationer

Vi söker läkare med lämplig bakgrund som passar på en vårdcentral. Goda kunskaper i svenska språket. Som person har du lätt att samarbeta i team tillsammans med alla yrkesgrupper. Vi erbjuder dig introduktion och utbildning. Vi fäster stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.
Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande.

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  0454-73 26 92
 • Peter Stålhandske
  Avdelningschef
  0454-732693
  E-post: Peter Stålhandske
 • Sofia Ekberg
  Läkarförbundet
  0454-733306

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.