Resurstandläkare Folktandvården Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Uppdraget som resurstandläkare innebär att säkerställa tillgång på tandläkarresurser inom allmäntandvården vid tillfälliga vakanser.
Vår organisation inom allmäntandvården är uppbyggd med en verksamhetschef för våra kliniker i öst och en verksamhetschef för våra kliniker i väst. Vi behöver förstärka med ytterligare resurstandläkare, framförallt med fokus på östra Blekinge.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren legitimerad tandläkare med stort engagemang och med intresse för kvalitetsinriktad tandvård. Du behöver ha hög flexibilitet och god anpassningsförmåga för att snabbt kunna sätta dig in i olika kliniker, dessutom tycker du om att handleda yngre tandläkare med mindre erfarenhet. Ditt arbetsfält är framförallt östra Blekinge och Folktandvårdens allmäntandvårdskliniker. Du kommer att arbeta med alla patientgrupper och alla typer av behandlingar som ingår i en allmäntandläkares arbetsuppgifter. Din roll som resurstandläkare kan även komma att bli aktuellt inom specialisttandvården.
Våra team präglas av engagerat ledarskap, stark sammanhållning och en vilja att utvecklas. Här finns ett landsting som är tillräckligt stort för att bedriva forskning och som är lagom stort för att knyta kontakter, lära känna medarbetare och får en överblick över verksamheten. Dessutom är Blekingen en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- har tandläkarexamen och svensk legitimation
- är positiv, har lätt att samarbeta och ett gott bemötande
- kan ta ansvar och initiativ
- vill utvecklas inom ditt yrke
- har B-körkort. Egen bil är en fördel
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.