Överläkare/distansläkare till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Sölvesborg

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi söker dig som vill arbeta som psykiater i ett litet välfungerade kompetent team på mottagningen i Sölvesborg. Teamet består av två läkare, psykologer, sjuksköterskor, kurator och sekreterare. Tillgång finns även till sjukgymnast och arbetsterapeut.

I Sölvesborg finns ett nära sammarbete mellan mottagning, psykiatrins mellanvård och primärvård och kommunpsykiatri. Detta samarbete grundläggs av att vi lokalmässigt finns intill varandra. Utanför enheterna finns en nyanlagd rehabiliteringsträdgård där det bedrivs trädgårdsterapi. Forskning kring trädgårdsterapi bedrivs i samarbete med Lundsuniversitet. Inom mottagningen finns även ett utredningsteam och väntetid till neuropsykiatrisk utredning ligger på två månader.

Psykiatrin i Blekinge arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Landstinget Blekinge är ett litet landsting och inom vuxenpsykiatrin finns det 21,5 överläkartjänster. Den lilla förvaltningen ger dig stora möjligheter att vara med och påverka den framtida utvecklingen av vår verksamhet. Förvaltningen ser utbildning och handled¬ning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalité och har därför en generös inställning till fortbildning och handledning.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge har ett upptagningsområde på ca 60.000 invånare fördelat på Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Verksamhetsområdet består av mottagning och mellanvård i samtliga kommuner. På sjukhuset i Karlshamn finns dagpsykiatri samt psykiatrisk heldygnsvård med 12 vårdplatser. Heldygnsvård för observations – och intensivvård samt beroendevård finns i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enlig överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Mottagningens uppdrag är förlagt till måndag- fredag. Vi ser gärna att du arbetar heltid men är flexibla för andra lösningar. Tillsammans med teamet bidrar du med din psykiatriska kompetens i bedömning, utredning och behandling. Du kommer att medverka i utvecklingsarbete och deltaga i kollegiala träffar med alla läkare inom förvaltningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Som person bör du vara intresserad av utveckling, tycka om att arbeta i ett litet team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef VUP Väst
  0454-731227
  E-post: Karin Magnusson
 • Rune Olsson
  Avdelningschef mottagningen Sölvesborg
  0456 - 73 12 24
 • Kuno Morin
  Överläkare
  0454-732841
  E-post: Kuno Morin

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.