Sjuksköterska till Beroendeavdelningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Beroendeenheten är en del av Länsgemensam psykiatri som har hela Blekinge som sitt upptagningsområde, med drygt 154 000 invånare. Beroendeenheten består i nuläget av en slutenvårdsavdelning och två mottagningar en i Karlskrona och en i Karlshamn. Vi vill fortsätta att skapa en modern beroendevård där lagarbete och personcentrerad vård står i centrum. Det finns en tydlig målsättning i Blekinge: vi vill bli riktigt bra på beroendevård – vill Du vara med? Nu utökar och breddar vi såväl vårt uppdrag som vårt geografiska läge. Detta gör att vi behöver fler sjuksköterskor som har särskild kompetens och ett stort intresse för just vår målgrupp inom Beroendevård.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi på Beroenedeenheten har fått ett utökat uppdrag som innebär förändringar i såväl vårt arbetssätt som vårt behov. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ingå i ett team som skall utveckla vår slutenvård inom beroendevården. Det innebär att du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en Beroendeavdelning samt är en viktig del i ett utmanande utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett jobb som sjuksköterska där du verkligen får vara med och påverka, utveckla och utvecklas.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, vidareutbildning inom psykiatri samt erfarenhet av beroendevård är önskvärt. Du som söker har förmågan att arbeta självständigt, men lika gärna i grupp. Du ska ha god självkännedom, vara noggrann och trygg samt ha ett reflekterande förhållningssätt. Då arbetet har flera inslag av utvecklig är det positiv om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl olika kompetenser som personligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Peter Stålhandske
  Avdelningschef Beroendeavdelningen
  0455-73 58 97
 • Helén Svensson
  Sjuksköterska
  0455-73 10 45

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-26.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.