ST Arbetsmedicin eller ST Arbets- och Miljömedicin

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingshälsan i Blekinge är ett team på 20 personer med nio olika professioner som arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser för att stödja Landstinget Blekinge att nå sina mål med hälsa och arbetsmiljö som medel. Vi vill arbeta med kontinuitet och kvalitet för effekt. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som arbetar med utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Landstinget i Blekinge tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt ö.k
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstingshälsan söker nu en ST läkare med tilläggsspecialitet Arbetsmedicin eller ST Arbets- och Miljömedicin.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet att göra stor effekt. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och har regelbunden kontakt med chefer. Gott teamarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. I arbetet ingår att man är med i teammöten där vi diskuterar individärenden, hälsa och arbetsmiljö och organisation samt arbetsuppgifter med arbetslivsinriktad rehabilitering.
Tjänstgöringen förläggs till både Karlskrona och Karlshamn. Jourtjänstgöring kan förekomma på randningar under ST-tjänstgöringen.


Vi kan erbjuda:
• Individuellt ST-utbildningsprogram enligt Socialstyrelsens riktlinjer (SOSFS 2015:8)
• Utbildad handledare
• Schemalagd utbildning
• Avsatt tid för självständiga studier
• Intern utbildning
• Kurser enligt Socialstyrelsens rekommendationer
• ST-studierektor
• Stort stöd som leder till självständighet
• Engagemang och trygghet
• Koppling till branschföreningen svensk företagshälsovård

I uppdraget förekommer resor till landstinget Blekinges olika enheter vilket medför att körkort underlättar, dock finns möjlighet till resa med kollektivtrafiken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för arbetsmiljömedicin och som är legitimerad läkare eller kommer att få svensk legitimation senast augusti 2018. Därtill har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Du har god kommunikativ förmåga, du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett konsultativt sätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-08.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.