Två arbetsterapeuter till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi utvecklar vår verksamhet! Inför starten av Specialiserad Rehabilitering I Hemmet, SPRIH, behöver vi förstärkning med två arbetsterapeuter. Med SPRIH avses att förlägga patienters sista rehabiliteringsveckor till hemmet, istället för fortsatt inneliggande vård. Vi söker därför Dig som har intresse av ett roligt och omväxlande arbete där du främst arbetar i ett tvärprofessionellt stroke-/neuroteam. Du erbjuds ett spännande och stimulerande arbete både i sluten vård och i patienters hemmiljö. Din insats är högst betydelsefull och du har goda möjligheter att utvecklas som arbetsterapeut!

Hos oss på rehabiliteringskliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion med tillgång till stöd och handledning av erfarna kollegor, likaså finns möjlighet till vidareutbildningar. På arbetsterapiavdelningen finns idag en avdelningschef, tio arbetsterapeuter, tre arbetsterapibiträden och en teknisk instruktör.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Du kan vara erfaren eller så är du lite nyare i rollen och känner att du vill utvecklas och växa in i yrkesrollen i en kreativ miljö. På rehabiliteringskliniken är du som arbetsterapeut en självklar och uppskattad medlem i våra tvärprofessionella team. Du ingår i slutenvårdens stroketeam på avd. 58 innehållande både akut- och rehabplatser. Dina teamkollegor är kurator, sjukgymnast, läkare, dietist, sjuksköterska, neuropsykolog, undersköterska, arbetsterapibiträde och logoped.

Som teamets arbetsterapeut gör du bl.a. nybedömningar i samarbete med sjukgymnast, kognitiva bedömningar, bedömning av handstatus och aktivitetsbedömningar. Du tränar patienter med motoriska och kognitiva nedsättningar, gör hembesök och förskriver hjälpmedel. Specialiserad rehabilitering i hemmet kommer att vara en fortlöpande del av vår verksamhet, vilket innebär att berörd personal kommer att alternera mellan sluten och öppen vård.

Vill du vara del av en arbetsplats med gedigen kompetens och stort utbud av olika behandlingsmetoder? Vill du vara med att utveckla och förbättra Landstinget Blekinges rehabiliteringsprocess? Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation), tycker om att samarbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.