Nylegitimerad läkare till Primärvårdens utbildningsenhet

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Utbildningsenheten är första steget in i svensk sjukvård för dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte genomfört allmäntjänstgöring i Sverige innan legitimation.
Utbildningsenheten är lokaliserad på Samaritens vårdcentral på sjukhusområdet i Karlshamn. Här erbjuds möjligheten att skaffa klinisk erfarenhet utifrån individuella behov i nära samarbete med erfarna medarbetare. Det som skiljer utbildningsenheten från den vanliga vårdcentralen är; specifik struktur, individuellt anpassad handledning samt ökad utbildningstid för utbildningsläkaren. Målsättningen är att du fortsätter som ST-läkare i allmänmedicin i den offentliga primärvården i Blekinge.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse och därefter visstidsanställning under 6 månader.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Efter inledande introduktion kommer du att ha egen mottagning med god tillgång till handledning. Du får en strukturerad läroplan som är målbaserad utifrån arbetssätt, bemötande och medicinsk handläggning. Tid för utbildning är inlagt i schemat. Du kommer att delta i seminarier och föreläsningar på utbildningsenheten och externt.

Kvalifikationer

Du är nyutbildad, legitimerad läkare, med examen från ett EU-land där legitimationen erhållits utan AT-tjänstgöring.
Svenska på lägst C-nivå.
Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.
Vi kommer att intervjua och anställ fortlöpande.

Upplysningar

 • Marina Jönsson
  Koordinator
  0454-732738
  E-post: Marina Jönsson
 • Elzbieta Kaszuba
  Huvudhandledare
  0454-733124, 0734-471521
  E-post: Elzbieta Kaszuba
 • Anna Svensson
  Verksamhetschef

  E-post: Anna Svensson
 • Christer Olofsson
  Läkarförbundet
  0455-731400

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.