Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Hos oss på rehabiliteringskliniken får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Vi arbetar aktivt med Landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete.

Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser samtliga behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar samt bedriver specialiserad öppenvård. Vi har också en omfattande bassängtränings-verksamhet. Lokalerna är stora och välfungerande med bland annat ett gym för patienterna. Det finns möjlighet att utöva egen träning utanför arbetstid i Företagshälsans regi. Deras lokaler ligger i anslutning till sjukhuset.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse Urval sker löpande
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut inom områdena kirurgi, KOL och njursjukdom. På kirurgen kommer du att arbeta mycket med andningsträning, preoperativ information, mobilisering, träning och hjälpmedelsutprovning efter kirurgiska ingrepp. Inom KOL och njursjukdom omfattar arbetet att medvetandegöra och motivera patienterna till att vara fysiskt aktiva. Det kan exempelvis innebära insatser inom rådgivning och träning samt bedömningar inför exempelvis njurtransplantationer. Patienterna behandlas både individuellt och i grupp.

Du kommer att få introduktion och handledning av erfaren kollega.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du driven och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav

Upplysningar

 • Ola Ryttberg
  Chefssjukgymnast
  0455-73 50 05
 • Kerstin Lindblad Åman
  Fysioterapeuterna
  0455-73 49 97

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.