Avdelningschef Käkkirurgi och Orofacial Medicin Folktandvården Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge, som från och med 2019-01-01 kommer att ingå i Region Blekinge Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård samt orofacial medicin finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Specialisttandvårdens mål är att bli bäst i Sverige.
Specialisttandvården i Blekinge satsar på ST-utbildning.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och leda vår avdelning för Käkkirurgi och orofacial medicin. Verksamheten har ca 20 anställda och finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vårt sätt att arbeta utgår från värdeorden engagemang, kvalitet och samarbete vilka är viktiga ledstjärnor i allt vi gör.

Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra avdelningens verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du arbetar för Folktandvården Blekinge som helhet och du ingår tillsammans med övriga avdelningschefer i specialisttandvårdens ledningsgrupp.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen för specialist- och orofacial medicin och ingår i basenhetens ledningsgrupp. Uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession som vi gärna ser är käkkirurg eller tandläkare inom orofacial medicin

Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och månar om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade och delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig med goda ledaregenskaper som präglas av engagemang, tydlighet och lyhördhet. Du har hög integritet, är resultatinriktad, har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper.

Du har odontologisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.