Sjuksköterska till avdelning 58, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom både sluten- och öppenvård på båda orterna.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Avdelning 58 är en stroke- och neurologiavdelning med 16 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad i en akut del och en rehabiliteringsdel, vilket gör att den passar både dig som uppskattar att vårda patienter i det akuta skedet av deras sjukdom och dig som vill arbeta med rehabilitering.
På den akuta delen vårdar vi patienter med akut stroke och patienter med olika neurologiska sjukdomar. Där tar vi också hand om Rädda hjärnan-larmen. Till rehabiliteringsplatserna överförs patienter aktuella för inneliggande rehabilitering när den akuta fasen av deras stroke är över.
Rädda hjärnan-uppdraget innebär att vi redan på röntgen möter upp ambulansen som kommer in akut med en misstänkt strokepatient för att kunna starta propplösande infusion så tidigt som möjligt.

Hos oss erbjuds du både strokekompetensutbildning och utbildning i rehabmetodik. Du får också internutbildning och upplärning för att kunna ta hand om Rädda Hjärnan-larmen. Allt inom befintlig arbetstid. Teamarbete med patienten i fokus är mycket viktigt för oss!

Vi värnar om att du ska få en bra introduktion och du kommer också att få en mentor på avdelningen som du kan bolla dina tankar och funderingar med. Är du nyutbildad sjuksköterska så ingår du i Blekingesjukhusets introduktionsprogram under nio månader där mentorskap, utbildning och handledning ingår.
På avdelningen har vi rotationstjänstgöring och ”tvättstugeschema” vilket gör att du har möjlighet att påverka din arbetstid.

Vill du ha världens roligaste arbete? Välkommen till oss på 58:an!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska (svensk legitimation).

Vi söker dig som är intresserad av och känner ett engagemang i att vårda stroke- och neurologipatienter. Du väljer själv om du vill tillhöra den akuta eller rehabiliterande delen.
Du har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.