BRUNNSGÅRDENS VÅRDCENTRAL SÖKER DISTRIKTSSKÖTERSKA ELLER LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusens resurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Brunnsgårdens vårdcentral i centrala Karlshamn är en landstingsägd vårdcentral inom Hälsoval Blekinge. Vi har runt 11 600 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare
inom yrkena allmänläkare, utbildningsläkare distriktssjuksköterska, sjuksköterska, psykiatrisjuksköterska, undersköterska kurator, psykolog, terapeut, och medicinska sekreterare.

En av våra två diabetssköterskor ska gå i pension och vi söker nu hens efterträdare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer och anställning sker löpande.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med oss på vårdcentralen arbeta med att lösa uppdraget som Hälsoval har gett oss. I detta ingår för din del bland annat att göra medicinska bedömningar, telefonrådgivning samt mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet av arbete på mottagning, diabetesmottagning är meriterande. Som legitimerad sjuksköterska vill vi att du är intresserad av att vidareutbilda dig med inriktning diabetes.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef

  0734-471517
 • Kristina Innala
  Vårdförbundet
  0454-732700

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-21.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.