Arbetsterapeut inom specialiserad handrehabilitering till Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Arbetsterapiavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn är en del av Rehabiliteringskliniken och vi arbetar i tvärprofessionella team med bl a följande områden: stroke-/hjärnskada, ryggmärgsskada, multitrauma, smärta, cancerrehabilitering och handrehabilitering. Vi tillhandahåller också arbetsterapiresurser till övriga kliniker på sjukhuset.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Handteamet i Karlshamn består av arbetsterapeuter och sjukgymnast. Teamet har nära samarbete med ortopedkliniken på Blekingesjukhuset och samarbetar även regionalt. Du arbetar huvudsakligen individuellt, men även tillsammans med övriga i handteamet. Tjänsten innefattar konservativ behandling efter skada eller sjukdom samt pre-/postoperativa behandlingsinsatser. I anställningen ingår introduktion och utbildning utifrån din kompetensnivå och behov. Du erbjuds ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och har ett stort intresse för patientgruppen. Du känner dig bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team och söker aktivt ny kunskap. Du är lyhörd och anpassar din information och ditt angreppssätt utifrån individen du möter. Vi ser helst att du har erfarenhet inom handkirurgisk rehabilitering och ortostillverkning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.